Начин на приготвяне
От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон.
След като бульонът е готов, извадете месото и го използвайте за друго ястие.
В същия бульон сварете кокошето и телешкото месо, шунката и кренвиршите.
Когато се сварят, извадете ги от бульона.
Нарежете кокошето и телешкото на дребни парчета, накълцайте много на ситно шунката и кренвиршите и върнете всичко в бульона.
Запържете в маслото дребно нарязания лук и брашното, разредете с малко бульон, разбъркайте и върнете в тенджерата със солянката.
Добавете задушените краставички, ситно нарязаните гъби, маслините, каперсите, сол и черен пипер.
Варете на тих огън 10-15 мин, след като кипне.
Сипете сметаната, разбъркайте и свалете супата от огъня.