Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Критараки със свинско месоЗагрейте зехтина в подходящ дълбок съд и запържете свинското, нарязана на хапки от всички страни, за да се запечата....
Младо свинско с праз
Нарежете месото на еднакви парчета и го запържете в олиото до зачервяване.
Добавете към него ситно нарязаните глави кромид и запържваме и тях....
Задушено свинско с бамя
Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....
Свинско варено в бурканиОставете да се охлади и напълнете бурканите със свинско.
Затворете с капачка и стерилизирайте за три часа....
1
Класически чомлек със свинско
След това намалете градусите на 120 °C и печете още 5 часа.
Насладете се на този класически чомлек със свинско.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
55
44
30
21
10
Дай твоята оценка: