Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско по белгийскиНарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Мариновано свинско филе
Маринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....
Чудно свинско руло
Покрийте с алуминиево фолио за печене и оставете чудното свинско руло за 90 мин. на 200 градуса....
Свинско руло вретено
Поставяме в печката и печем във фурната, като в тавичката при свинското вретено сипваме малко водичка.
Имате перфектното свинско руло вретено....
Консервиран чесън в буркани
Слагат се капачките и консервираният чесън в буркани се обръщат обратно....
Супа от свинско рагу
Свинското рагу се слага в тенджера под налягане, напълнена с леко подсолена вода....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
55
44
30
21
10
Дай твоята оценка: