Начин на приготвяне
Сложете в тенджера под налягане рагуто и го залейте с вода. Посолете и прибавете 4 лъжици олио.
Сложете да се вари и премахвайте в началото образувалата се пяна. Сложете капака и варете 10-тина минути от момента, в който клапанът започне да изпуска пара.
След това изпуснете цялата пара и отворете капака.
Долейте още вода в тенджерата и прибавете едро нарязаните зеленчуци - глава целина, лук и морков.
Когато зеленчуците поомекнат, прибавете едор нарязаните картофи.
Извадете свареното свинско и го обезкостете. Върнете месото в тенджерата и прибавете кубчето бульон и нарязаните домати от консерва.
Овкусете с листата целина и варете свинското още 5 минути.
Овкусете с черен пипер и поднесете.
Любимото свинско варено е готово.