Начин на приготвяне
Разбийте яйцата със захарта с помощта на миксер до получаване на хубав пухкав крем.
Пресейте брашното с ванилийките и щипка сол. Добавете ги на части в горната смес, като разбърквате внимателно с помощта на лъжица.
Подгответе голяма тава и я застелете с хартия за печене. Леко я намазнете и разпръснете равномерно шоколадовите капки.
Сипете отгоре сместа и я заравнете.
Загрейте фурната на 200 градуса. Изпечете блата за около 8 минути.
Извадете от фурната и веднага го обърнете върху чиста кърпа. Махнете внимателно хартията и навийте на руло.
Разбийте сметаната. Развийте внимателно рулото и намажете с течения шоколад.
Намажете с разбитата сметана и завийте сладкото руло. Поръсете с пудра захар и сервирайте.
Любимото пандишпаново руло е много сполучливо.