Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Кебап от варено свинско с бира

Кебап от варено свинско с бира

Кебап от варено свинско с бира
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"И вас ли всички питат кога пак ще правите точно този вкусен кебап със свинско?"

Необходими продукти

  • свинско месо - 1. 5 кг плешка
  • бира - 1 бутилка
  • кафе - 1 ч.л. смляно
  • хляб - 2 филии, черен, стар
  • чесън - 5 скилидки
  • лимони - 1 кора
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета, прибавете кафето, счукания чесън, бирата и варете, докато омекне месото.

Добавете натрошения стар хляб, настърганата кора лимон, солта и черния пипер и варете, докато сосът се сгъсти достатъчно.

По желание поднесете със задушен ориз.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: