Edin.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Джолан с Чесън


Когато тръгнете да търсите свински джолан, купете такъв с кожа и кост. Измийте го и го подсушете. Направете разрези по кожата с остър нож....

Поръсете ги със соев сос и чесън. Сипете и червен пипер. Оставете за час.
Печете свинските уши на скара от двете страни....

Печете за 90 минути, махнете фолиото и запечете до златисто.
Нарежете на парчета и поднесете печения джолан със сос песто....

Печете свинския джолан с картофи и моркови в предварително загрята на 180 °C фурна до готовност.
Добър апетит!...

Печете свинското три часа на 180 градуса. Оставете да изстине и сервирайте.
Свинският джолан с картофи и гъби е много вкусен....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: