Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско печено»Печен свински джолан с чесън

Печен свински джолан с чесън

EfrosiaEfrosia
Новак
52311
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Ах, това джоланче, с голямо удоволствие ще си го хапнем"

Необходими продукти

  • чесън - 1 глава
  • черен пипер
  • оцет - 2 с.л. или лимонов сок
  • свински джолан - 1 бр.
  • олио - 1/4 ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинския джолан на няколко порции и овкусете с черен пипер, сол, пресования чесън, размит в оцет.

Сложете в тава, полейте с мазнина и малко вода. Сложете свинското да се пече, покрито с алуминиево фолио.

Сервирайте печения свински джолан с чесън с гарнитура по избор.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: