Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързи, лесни и вкусни пърленкиС помощта на силиконова четка намажете пърленките и ги захлупете, за да са меки.
Бързите, лесни и вкусни пърленки са готови!...
Бързи пърленки с кашкавал на фурна
Бързите пърленки с кашкавал на фурна се пекат за 15 мин. в затоплена фурна на 200 градуса....
Пърленки с чесън и самардала на фурна
След това разделяме тестото на две и с ръце разтегляме и оформяме две плоски пърленки....
Пърленки със суха мая и прясно мляко
Подредете една върху друга, а всяка пърленка намазвайте с малко масълце.
Пърленките със суха мая и прясно мляко са готови....
Обикновен агнешки кебап
Нарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Жарена скумрия за ценители
Почистете скумрията и пригответе марината.
Намажете със зехтин и лимонов сок, после сложете филийки лук върху всяка риба.
Оставете за 60 мин...
Зелен хумус с авокадо
Поднесете своя зелен хумус с авокадо с препечени филии, меки пърленки или плоски питки....
Пасирани патладжани на фурна
Изпичаме патладжаните на силна жар или на скара, обелваме ги и ги пасираме с помощта на дървена лъжица или друг уред.
Отделно стриваме сиренето...
Боб със свинско в гърне
Накиснете боба от вечерта в студена вода с лъжичка сода.
На следващия ден го измийте добре и го сипете в гювеча. Добавете нарязаните свински гърди...
Заешки кебап
Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.
Отделно...
Разядка от грах с пармезан
Поднесете с брускети, пърленки или препечени филийки.
Разядката от грах с пармезан е много вкусна....
Пържоли от пилешки гърди на скара
Филетата от пилешки гърди се измиват и се подсушават със салфетка.
Смесват се олиото, сол и черен пипер. Порциите се натриват с получената смес...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: