Телешки винен тас кебаб

Телешки винен тас кебаб

0

ви стане гъсто - да прибавите малко вода към винения кебап. Телешкия винен тас кебап е готов....

1

Тас Кебап с Вино

Преглед на всички 24 теми относно тас кебап с вино в Edin.bg. Разгледай най-новото за тас кебап с вино в нашия сайт.
Тас-кебап

Тас-кебап

Първо се сварява месото (в тенджерата под налягане 30-40 мин). Задушават се лукът, морковите и гъбите почти до готовност. Прибавя се месото на...

Тас кебап

Тас кебап

1

. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно нарязан магданоз....

Тас кебап със сметана

Тас кебап със сметана

домати и овкусяваме с черен пипер и сол. Накрая добавяме заквасената сметана, разбъркваме добре и оставяме нашия тас кебап да се готви 25-30 минути на слаб огън. Поднасяме готовия тас кебап със сметана с пилаф....

Тас кебап по македонски

Тас кебап по македонски

Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се...

Вкусен тас кебап

Вкусен тас кебап

8

оставете ориза под капак, докато поеме водата. Вкусният тас кебап се поднася с варен ориз....

Тас Кебап с Ориз

Тас Кебап с Ориз

Месото запържваме в растителната мазнина до порозовяване. Добавяме лука и пържим, докато омекне. Към това добавяме брашното и сухите подправки...

Класически тас кебап

Класически тас кебап

кърпа и капака за да се задуши и абсорбира водата напълно. Сервирайте тас кебапа, като ориза поставите в средата на чиния за сервиране, а отстрани полеете с кебапа....

Арменски тас кебап

Арменски тас кебап

около 40 мин. до готовност на ориза. Преди сервиране на тас кебапа отстранете внимателно купата, така че свинското да остане в средата на ориза. Рецептата е взаимствана от https://www.spisanie.to...

Тас кебап с манатарки

Тас кебап с манатарки

тас кебапа на слаб огън 10-15 минути. Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....

Тас кебап по тракийски

Тас кебап по тракийски

1

бахара и черния пипер. Добавя се виното. Оставя се да ври на умерен огън, докато остане почти без мазнина. Сервира се поръсено със ситно нарязан магданоз....

Тас кебап със свинско

Тас кебап със свинско

4

Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук. Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко...

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: