Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Свински кебап с вино и домати

Свински кебап с вино и домати

IlariaIlaria
Новак
2131
Свински кебап с вино и домати
Снимка: Петя
1 / 2с Видео
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Лошото на винения кебап е, че свършва много бързо. Но ние още на следващия ден отново ще си го приготвим"

Необходими продукти

  • свинско месо - 500 г
  • домати - 1 с.л.
  • вино - 1 ч.ч. червено
  • лук - 2 глави
  • черен пипер
  • червен пипер
  • дафинов листа - 3 броя
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и лука на ситно.

Запържете първо лука в голям тиган с червен пипер, а след това добавете и месото към него.

Налейте виното и водата и изсипете доматеното пюре.

Овкусете свинския кебап с подправките и го оставете на котлона, за да се рецудира сосът.

Поднесете го с топка варен ориз или картофено пюре.

Свинският кебап с вино и домати е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: