Edin.bg»Избрани Колекции»Тас Кебап с Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маминият тас кебапПоднесете кебапа в компанията на варен ориз.
Маминият тас кебап е много вкусен....
Свински винен тас кебап
Поднесете свинския винен тас кебап по избор с топка ориз или картофено пюре.
Добър апетит!...
Тас кебап по турски
Оризът ще бъде гарнитура към вкусния тас кебап.
Поднесете тас кебапа по турски и се насладете....
Запечен телешки таскебап
Тас-кебапът се пече около 45 минути в умерено загрята фурна. Поднася се, поръсено със ситно нарязан магданоз....
Телешки таскебап с моркови
Нарязваме месото на парчета, заливаме с подсолена вода, добавяме морковите и варим на тих огън, подправено с дафиновия лист и по желание с малко кимион...
Телешки таскебап на фурна
Загряваме мазнината и запържваме нарязаното на малки парчета телешко месо до зачервяване.
Прибавяме нарязания на филийки лук и оставяме да се...
Заешки кебап
Заека накисваме в равни части вода и оцет за около 12 часа. След това го отцеждаме, набождаме на шиш и печем върху разгоряла жар или скара.
Отделно...
Турски адана кебап
Турският адана кебап поднесете върху пърлените питки и поръсете със свеж магданоз.
Добър апетит!...
Класически шиш кебап
Марината не изхвърляме, с нея мажем няколко пъти класическия шиш кебап по време на печене....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: