Паламуд

Паламуд

0

Паламуд /Atlantic bonito, Sarda sarda/ представлява морска риба от семейство Скумриеви /Скумриеви/ и род /Паламуди/, която напомня на...

1

Паламуд Консервиране

Листинг на всички 12 публикации за паламуд консервиране в Edin.bg. Разгледай най-новото за паламуд консервиране в портала.
Осолен паламуд

Осолен паламуд

коремчетата им се отварят с клечки за зъби. Да се пазят от слънце! Висят 48 часа. Всяка риба се увива в хартия и се подрежда в подходящ съд...

Паламуд консерва

Паламуд консерва

1

бурканчета половинки на дъното сипваме доматено пюре 1 лъжица, редим риба, краставички и пак пюре - и така, докато се напълнят бурканчетата. Затваряме и стерилизираме 2 часа....

Маринован паламуд

Маринован паламуд

1

Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...

Паниран паламуд

Паниран паламуд

2

Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно...

Печен Паламуд

Печен Паламуд

изкиснатите домати. Всичко се полива с виното и ястието се наръсва с подправки. Паламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна....

Паламуд по градинарски

Паламуд по градинарски

паламуд, полят с лимонов сок, а отстрани наредете от зеленчуците. Гарнирайте с резенчета лимон....

Пълнен паламуд по руски

Пълнен паламуд по руски

пълнения паламуд по руски с гарнитура от картофи или салата. По този начин могат да се приготвят и всички други големи риби....

Паламуд на скара

Паламуд на скара

6

ситно, и го разбъркайте с разтопеното масло. Оставете да стегне маслото в камерата, след което го нарежете на филийки. В коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло....

Паламуд плакия с лук

Паламуд плакия с лук

Почистваме и измиваме рибата, подсушаваме я. Почистваме, измиваме, белим и режем лука на шайби, морковите на кръгчета, чесъна на филийки...

Паламуд във фолио

Паламуд във фолио

струйка зехтин. Затворете рибата и намажете със зехтин и отвън. Завийте рибата на стегнат пакет с фолиото. Изпечете паламуда във фолио на скара или във фурна....

Как се осолява паламуд?

Как се осолява паламуд?

дълго съхранение паламудът може да се замрази във фризер. Осоленият паламуд трябва да се консумира със студена бира или червено вино....

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: