Начин на приготвяне
Разрежете ребърцата на парчета и ги овкусете със сол и черен пипер.
Лука нарежете на ситно и го запържете в дълбок тиган със сгорещена мазнина.
Добавете ребрата и нарязания на дребни кубчета морков.
Задушете ги под капак за около 20 минути.
Добавете граха и налейте гореща вода, за да покрие продуктите.
Овкусете с червен пипер, сол и дафинов лист.
Оставете ястието на котлона за около 30 минути и добавете нарязаните на дребно домати.
Разтопете маслото с олиото и ги смесете с брашното.
Налейте малко от бульона и прехвърлете вкусните ребърца в тава.
Печете ги до готовност.
Грахът на фурна със свински ребърца е много вкусен.
Добър апетит!