Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребра»Свински ребърца с кетчуп

Свински ребърца с кетчуп

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Новак
136
Свински ребърца с кетчуп
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • свински ребърца - 1 кг
  • мед - 1 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • кетчуп - 1 с.л.
  • горчица
  • червен пипер
  • черен пипер
  • чесън - на прах
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ребърцата и ги намажете със смес от всички подправки.

Сложете ги в хладилник за няколко часа в дълбока тава - покрийте ги с алуминиево фолио.

Печете ги на 200 °C до готовност и от двете страни.

Обърнете ги и от другата страна - намажете ги отново с маринатата.

Свинските ребърца с кетчуп са чудесно допълнение към вашата ледена биричка.

Пържените картофки са по желание.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: