Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребра»Неустоимо вкусни и крехки свински ребърца

Неустоимо вкусни и крехки свински ребърца

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
475917k
Неустоимо вкусни и крехки свински ребърца
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
300 мин.
Общо
310 мин.
Порции
3
"Насладете се на тези неустоимо вкусни и крехки свински ребърца със свежа салатка"

Необходими продукти

  • свински ребра - 500 г
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • мас - 450 г патешка или свинска
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • розмарин - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете след това свинските ребърца.

Направете цепка по костта и ги нарежете на няколко ребра. Наредете ги в правоъгълна тава.

Разтопете маста и с нея ги залейте изцяло.

Сложете ги да се печат за около 5 часа на ниска температура в предварително загрята фурна.

Поръсете ги с подправките около 10 минути преди да ги извадите.

Запечете ги накрая на около 190 °C.

Поднесете ги с гарнитура по избор.

Насладете се на тези неустоимо вкусни и крехки свински ребърца.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: