Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребра»Свински ребърца с печени зеленчуци на скара

Свински ребърца с печени зеленчуци на скара

Свински ребърца с печени зеленчуци на скара
Снимка: Веселина Константинова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
3
"Ако не обичате свински ребърца, поне ще си хапнете от вкусните печени зеленчуци"

Необходими продукти

  • лук - 1 глава
  • моркови - 2 бр.
  • свински ребра - 1 кг
  • патладжани - 1 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • чушки - 2 бр.
  • тиквички - 1 бр.
  • подправка - за барбекю
  • соев сос
  • печурки - 5 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрийте свинските ребра със соев сос и подправка за барбекю. Оставете за ароматите. Почистете зеленчуците и ги нарежете на дребно.

Почистете и нарежете гъбите. Сложете ги в съд заедно с другите зеленчуците и овкусете със зехтин.

Печете ребърцата на грил, после и зеленчуците.

Поднесете свинските ребърца с печени зеленчуци на скара.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: