Пандишпанови пастички за гости

26/11/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо299
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте жълтъците с 1/4 от захарта до пухкав крем, а белтъците с останала захар. Съединете двете смеси, като добавяте и по малко от пресятото брашно.

Бъркайте с леки въртеливи движения. Изсипете сместа в тава, застлана с хартия за печене. Печете на 200 градуса до готовност.

Разбийте сметаната с пудрата захар. Малко преди да изключите, добавете крема сиренето и маскарпонето.

Разрежете охладения блат на две. Намажете едната част с крема. Затворете с другата част.

Отгоре шприцовайте пастичките отново от крема. Сложете черешките и полейте малко само със сладко.

Оставете в хладилника за кратко и сервирайте пандишпановите пастички за гости.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар