Edin.bg»Избрани Колекции»Пандишпанов Блат за Торта
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпанов Блат за Торта

Пандишпанов Блат за Торта

Прегледай всички 12 авторски предложения относно пандишпанов блат за торта в Edin.bg.
Класически блат за тортаКласически блат за тортаИзползваме готовия блат за торта за направа на вкусна торта....
Лесни бонбони от блат за тортаЛесни бонбони от блат за торта
Лесните бонбони от блат за торта са готови....
Пандишпанов сладкиш с мармаладПандишпанов сладкиш с мармалад
Смесете яйцата със захарта и ванилията и бийте до побеляване - поне 20-30 минути. След това постепенно добавете брашното и ситно настърганата лимонова...
Пандишпанов сладкиш със сладкоПандишпанов сладкиш със сладко
Угасете содата в киселото мляко. Яйцата разбийте заедно със захарта до получаване на пухкав крем. Прибавете шупналото кисело мляко към яйцата,...
Пандишпанов кекс с 4 съставкиПандишпанов кекс с 4 съставки
За да се получи хубав пандишпан, не отваряйте вратата по време на печене. Захарта пък трябва да е разбита много хубаво....
Ретро пандишпанов кекс с черешиРетро пандишпанов кекс с череши
Разбийте яйцата заедно със захарта до побеляване на сместа. Добавете към тях ванилията, содата, брашното и обезкостените череши (количеството череши...
Торта с орехиТорта с орехи
Най-отгоре ореховата торта се намазва с пласт сметана, разбита със захар на вкус....
Торта с бишкотиТорта с бишкоти
Получената смес се изсипва във форма за торта, украсява се с плодове и сметана....
Лесен пандишпанов кекс с ванилов ароматЛесен пандишпанов кекс с ванилов аромат
Лесният пандищшанов кекс с ванилов аромат е чуден....
Торта с медени блатовеТорта с медени блатове
Започваме да си нареждаме тортата с медени блатове, като като върху всеки блат слагаме част от крема и поръсваме със сладкото от череши....
Шоколадова торта с лешнициШоколадова торта с лешници
Извадете тортата от хладилника и наредете един ред бишкоти, потопени в прясно мляко....
Бабината торта с орехиБабината торта с орехи
Изпеченият блат за торта изваждаме от фурната и го оставяме за пет минути във формата, след което го изваждаме и го оставяме да изстине....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: