Edin.bg»Избрани Колекции»Пандишпанов Блат за Торта

Смесете яйцата със захарта и ванилията и бийте до побеляване - поне 20-30 минути. След това постепенно добавете брашното и ситно настърганата лимонова...

Угасете содата в киселото мляко. Яйцата разбийте заедно със захарта до получаване на пухкав крем.
Прибавете шупналото кисело мляко към яйцата,...

За да се получи хубав пандишпан, не отваряйте вратата по време на печене. Захарта пък трябва да е разбита много хубаво....

В сезона на черешите опитай непременно и нашите торти с череши или това домашно сладко от череши....

Следва вторият блат, крем, ягоди и се завършва с третият блат. Останалият крем се шприцова и готовата торта се украсява с ягоди....

За приготвянето на пандишпановия блат е нужно да разделим белтъците и жълтъците от яйца, които са със стайна температура....

Разрежете блата на две или три части, покрийте всеки блат с крема и намажете отстрани.
Ореховата торта с кафе е много вкусна и ароматна....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: