Edin.bg»Избрани Колекции»Торта Пандишпан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпан с прясно млякоПандишпанът се оставя да изстине напълно, преди да бъде нарязан в желаните форми и залят с горещо прясно мляко, подсладено със захар и по желание...
Пандишпанов сладкиш със сладко
Угасете содата в киселото мляко. Яйцата разбийте заедно със захарта до получаване на пухкав крем.
Прибавете шупналото кисело мляко към яйцата,...
Пандишпанов сладкиш с мармалад
Смесете яйцата със захарта и ванилията и бийте до побеляване - поне 20-30 минути. След това постепенно добавете брашното и ситно настърганата лимонова...
Пандишпанов кекс с 4 съставки
За да се получи хубав пандишпан, не отваряйте вратата по време на печене. Захарта пък трябва да е разбита много хубаво....
Ретро пандишпанов кекс с череши
Разбийте яйцата заедно със захарта до побеляване на сместа. Добавете към тях ванилията, содата, брашното и обезкостените череши (количеството череши...
Как се пекат блатове за торта
Стискаме палци вече да сте приготвили успешно "правилното" тесто за торта....
Лесен пандишпанов кекс с ванилов аромат
Отделете белтъците от жълтъците.
В купа разбийте с миксер белтъците до получаване на пухкав сняг. Постепенно добавете към тях захарта, като не...
Торта Зебра
Преди намазване с крем двата блата на тортата се сиропират.
Оставете тортата Зебра да престои поне няколко часа, преди да поднесете....
Ботуш торта
Накрая приготвяме крема за украсата на тортата. Два белтъка се разбиват на сняг с 4 с.л захар....
Оризова торта
Пригответе тесто за торта от брашното, маслото, солта и водата, завийте го във фолио, оставете го да отлежи няколко часа в хладилника, след което...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: