Edin.bg»Избрани Колекции»Торта Пандишпан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпан с прясно млякоПандишпанът се оставя да изстине напълно, преди да бъде нарязан в желаните форми и залят с горещо прясно мляко, подсладено със захар и по желание...
Пандишпанов сладкиш с мармалад
Смесете яйцата със захарта и ванилията и бийте до побеляване - поне 20-30 минути. След това постепенно добавете брашното и ситно настърганата лимонова...
Пандишпанов сладкиш със сладко
Угасете содата в киселото мляко. Яйцата разбийте заедно със захарта до получаване на пухкав крем.
Прибавете шупналото кисело мляко към яйцата,...
Пандишпанов кекс с 4 съставки
За да се получи хубав пандишпан, не отваряйте вратата по време на печене. Захарта пък трябва да е разбита много хубаво....
Ретро пандишпанов кекс с череши
Разбийте яйцата заедно със захарта до побеляване на сместа. Добавете към тях ванилията, содата, брашното и обезкостените череши (количеството череши...
Как се пекат блатове за торта
Стискаме палци вече да сте приготвили успешно "правилното" тесто за торта....
Лесен пандишпанов кекс с ванилов аромат
Отделете белтъците от жълтъците.
В купа разбийте с миксер белтъците до получаване на пухкав сняг. Постепенно добавете към тях захарта, като не...
Оризова торта
Пригответе тесто за торта от брашното, маслото, солта и водата, завийте го във фолио, оставете го да отлежи няколко часа в хладилника, след което...
Ботуш торта
Накрая приготвяме крема за украсата на тортата. Два белтъка се разбиват на сняг с 4 с.л захар....
Торта Зебра
Преди намазване с крем двата блата на тортата се сиропират.
Оставете тортата Зебра да престои поне няколко часа, преди да поднесете....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: