Edin.bg»Избрани Колекции»Торта Пандишпан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пандишпан с прясно млякоПандишпанът се оставя да изстине напълно, преди да бъде нарязан в желаните форми и залят с горещо прясно мляко, подсладено със захар и по желание...
Какаов пандишпан с лимонов аромат
Какаовият пандишпан с лимонов аромат е готов.
Разгледай и нашите съвети за пухкав и сочен кекс....
Пандишпанов сладкиш с мармалад
Смесете яйцата със захарта и ванилията и бийте до побеляване - поне 20-30 минути. След това постепенно добавете брашното и ситно настърганата лимонова...
Пандишпанов сладкиш със сладко
Угасете содата в киселото мляко. Яйцата разбийте заедно със захарта до получаване на пухкав крем.
Прибавете шупналото кисело мляко към яйцата,...
Пандишпанов кекс с 4 съставки
За да се получи хубав пандишпан, не отваряйте вратата по време на печене. Захарта пък трябва да е разбита много хубаво....
Ретро пандишпанов кекс с череши
В сезона на черешите опитай непременно и нашите торти с череши или това домашно сладко от череши....
Как се пекат блатове за торта
Стискаме палци вече да сте приготвили успешно "правилното" тесто за торта....
Как се прави идеалният крем за торта?
С него може да направите неустоима шоколадовата торта, торта с орехов вкус или непретенциозната медена торта....
Торта Зебра
Преди намазване с крем двата блата на тортата се сиропират.
Оставете тортата Зебра да престои поне няколко часа, преди да поднесете....
Ботуш торта
Накрая приготвяме крема за украсата на тортата. Два белтъка се разбиват на сняг с 4 с.л захар....
Сладоледена торта
Преди сервиране декорираме сладоледената торта с останалия шоколод, нарязан или настърган на ситно....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: