Начин на приготвяне
Смесете всякакви видове от вашите любими билки и подправки с масло и използвайте сместа за намазване на пилешките пържоли. Тава вкусно ястие с пилешко може да сервирате студено или горещо.
Слагаме обезсоленото масло в малък тиган на слаб огън и разбъркваме, докато се разтопи. Добавяме ситно нарязаните див лук и кориандър, лимоновия сок, сухия естрагон и червения пипер.
Поръсваме смления черен пипер върху пилешките пържоли. Слагаме ги на предварително загрятата плоча на барбекюто, леко намазана с мазнина. Печем ги от двете страни за около 15-20 минути или по наш вкус. Докато се пекат, често ги мажем с маслената смес.
Сервираме пържолите на барбекю със сезонна салата и картофи.
Изключително вкусни пилешки пържоли на барбекю с лимон и естрагон, с които можем да нагостим нашите приятели.