Мариновани ребърца на скара

25/01/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо236
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лентата със свинските ребърца трябва да е с ширина около 8 –10 см.

Всяко ребро се реже, без да се отрязва докрай, така че отделните ребра да останат свързани.

Поставя се в маринатата, приготвена от олиото, соевия сос, меда, черния и червения пипер, за 24 часа в хладилник.

След като са се овкусили добре, ребърцата се поръсват със сусам и изпичат на скара.

Подреждат се ветрилообразно около изпечена кръгла питка от тестото за пици и се украсяват с маслините и лимона.

Предпазен капак при пържене 30 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Предпазен капак при пържене 30 см
7.00 лв.
5.39 лв.
Виж ››

Предпазен капак за тенджера или по-голям тиган, който ще ви предпази от мазните пръски от храната. Печката ще бъде чиста, вие също. Капакът има термоустойчива дръжка и плътна мрежа, която позволява да наблюдавате процеса на гответе.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар