Задушена щука

Задушена щука
07/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции4

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг филе от щука, треска, хек или др.
  • вино - 100 мл бяло сухо
  • вода - 100 мл
  • черен пипер - на вкус
  • магданоз - ¼ връзка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистете щуката. Нарежете рибата на парчета, или я оставете цяла. Подредете в тенджера под наклон като керемиди.

Залейте с виното, сипете врялата вода, овкусете с черния пипер и солта и задушавайте на тих огън, докато рибата омекне.

В плато наредете порциите щука върху зелена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest