Домашен борш

03/11/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо53
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипете нарязаното прясно зеле в кипящия бульон и варете 15 мин.

Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет.

Варете, докато всички зеленчуци омекнат.

5 мин. преди да свалите борша от огъня, прибавете стрития чесъна и нарязаната на кубчета сланина.

Ако искате боршът да стане по-гъст, добавете запържено брашно.

Когато сервирате, сложете в порциите борш сметана и поръсете с магданоза и копъра.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар