Сурова марината за дивеч

MarianaMariana
Новак
691
52
07/01/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо89
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • лук - 200 г
  • чесън - 40 г
  • олио - 50 мл
  • оцет - 200 мл винен
  • карамфил - 7 - 8 глави
  • дафинов лист - 3 - 4 бр.
  • черен пипер - на зърна
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дивечовото месо се нарязва на желаните парчета, които се покриват с нарязания на кръгчета лук и чесън. Продуктите се овкусяват с останалите подправки и се заливат с олиото и оцета.

При нужда може да увеличите пропорционално използваните продукти спрямо това колко месо ще мариновате.

Оставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате.

След като месото се овкуси с тази Сурова марината за дивеч, преминаваме към неговото печене.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар