Начин на приготвяне
За тази вкусна шоколадова торта сипваме орехите, бадемите и какаовите зърна в блендер и смиламе за 2 минути.
Добавяме останалите продукти за шоколадовия блат и смиламе за още 2-3 минути.
Накрая добавяме разтопения шоколад и размачкваме с ръце.
Сипваме сместа в ринг, поставен в чиния и оформяме блат.
Разтопяваме шоколада за крема, добавяме авокадото, сиропа от агаве, какаото и пасираме до гладка смес.
Намазваме крема отгоре и около блата. Заглаждаме и украсяваме с крокан и перли.
Поръсваме с какао и прибираме веган тортата на студено за 2-3 часа.
Нашата сурова шоколдова веган торта е готова да бъде разрязана и изядена.