Начин на приготвяне
За този кето десерт се смесват течни съставки, като се разбиват яйцата с течна стевия. Добавете разтопено масло и разбъркайте добре.
Отделно смесете брашно от смлени бадеми готово или вие си го смилате.
Смесете го с брашно от рожков и кокосово брашно, като сипвате лъжица по лъжица.
Внимавайте с кокосово брашно. Бързо се сгъстява сместа, затова мерете с равни лъжици.
Смесват се сухи, течни съставки и бакпулвера.
Сместа се сипва в тавичка върху хартия за печене.
Печете блат в загрята фурна на 180 градуса до суха клечка около 25-30 минути. Извадете и охладете.
Приготвя се кето крем, като в купа се разбива извара и стевия, опитвайте на вкус и сложете колкото ви хареса.
Добавете заквасена сметана и смесете добре, а накрая прибавете няколко пасирани ягоди за цвят.
Сипете крема върху блата и заравнете. Отгоре украсете с кръгчета от ягоди.
Кето чийзкейкът с извара се сервира охладен. Да ви е сладко!
Ето и други кето идеи за всеки повод!
Коментари