Начин на приготвяне
Разбийте сметаната с миксер до получаване на хубав сметанов крем. Прибавете маскарпонето и продължете разбиването на хомогенност.
Добавете настъргания шоколад и леко разбъркайте с дървена бъркалка.
Подгответе си малка квадратна форма. Потапяйте бисквитите в мляко и наредете един ред. Отгоре намажете със сметановия крем и проодължете да редувате бисквити и крем.
Покрийте и приберете бисквитената торта в хладилник за една нощ. На следващия ден украсете с ядки по избор.
Може да добавите плодове, шоколадови пръчици или каквото обичате.
Бисквитената торта с маскарпоне, сметана и шоколад е чудна.
Коментари
250 гр, 500 гр, 2 кг?
Сигурно има и други разфасофки