Начин на приготвяне
В купа смесете кокосовите стърготини с разтопеното масло, бадемовото и кокосовото брашно. Разбъркайте добре и сипете сместа в намазнена форма за печене. Притиснете добре, за да се оформи блат и приберете в хладилника.
Смесете крема сиренето със стевията, сметаната и ванилията. Пасирайте с миксер.
Добавете яйцата - едно по едно, като след всяко разбивате.
Сипете сметановия крем върху бисквитения блат и заравнете.
Сложете формата с чийзкейка в голяма тава. Сипете вода до половината и сложете да се пече в загрята на 180 градуса фурна. Необходим е около час за изпичане на сладкиша.
Извадете и охладете добре.
Почистете и нарежете плодовете, сварете ги с малко вода.
Разтворете желатина според указанията на опаковката и го сипете към плодовете, разбъркайте добре.
Разпределете плодовото желе върху чийзкейка.
Приберете в хладилник за няколко часа.
Малиновият кето чийзкейк с кокосово брашно е готов.