Начин на приготвяне
Първо пригответе блата. Натрошете бисквитите и ги смесете със смлените овесени ядки и кокосовите стърготини. Прибавете мекото кокосово масло и разбъркайте.
Получената смес сипете в 4 намазнени форми за индивидуални торти (с падащо дъно и диаметър около 10 см). Може да използвате и голяма форма.
Притиснете хубаво за да се оформят блатовете.
Разбийте рикотата заедно с крема сиренето. Не прекалявайте с бъркането, за да се не се втечни кремът. Подсладете със стевия - количеството зависи от вашите индивидуални предпочитания.
Сипете крема върху блата и покрийте с фолио за свежо съхранение. Приберете в хладилник за няколко часа.
Накрая гарнирайте със свежи малини и може да сервирате чийзкейка.
Ако искате да стегне по-бързо, може да го замразите във фризер, да го приготвите в чашки или да използвате агар-агар.
Суровият малинов чийзкейк е готов.
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за чийзкейк без печене или вкусен чийзкейк с малини.