Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Суров малинов чийзкейк

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Новак
454916k546
Суров малинов чийзкейк
Снимка: Yordanka Kovacheva
04/09/2023
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Великолепен суров чийзкейк за всички онези, които следят приетите калории"

Необходими Продукти

  • За блата
  • овесени ядки - 60 грама (или овесени трици)
  • бисквити - 80 грама (Digestive)
  • кокосово масло - 90 грама
  • кокосови стърготини - 70 грама
  • Чийзсмес
  • малини - 280 грама
  • рикота - 140 грама
  • крема сирене - 460 - 500 г Филаделфия (light)
  • стевия - или друг подсладител (на прах)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе блата. Натрошете бисквитите и ги смесете със смлените овесени ядки и кокосовите стърготини. Прибавете мекото кокосово масло и разбъркайте.

Получената смес сипете в 4 намазнени форми за индивидуални торти (с падащо дъно и диаметър около 10 см). Може да използвате и голяма форма.

Притиснете хубаво за да се оформят блатовете.

Разбийте рикотата заедно с крема сиренето. Не прекалявайте с бъркането, за да се не се втечни кремът. Подсладете със стевия - количеството зависи от вашите индивидуални предпочитания.

Сипете крема върху блата и покрийте с фолио за свежо съхранение. Приберете в хладилник за няколко часа.

Накрая гарнирайте със свежи малини и може да сервирате чийзкейка.

Ако искате да стегне по-бързо, може да го замразите във фризер, да го приготвите в чашки или да използвате агар-агар.

Суровият малинов чийзкейк е готов.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: