Edin.bg»Избрани Колекции»Марината за Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Гъска

Марината за Гъска

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно марината за гъска в Edin.bg.
Гъска с вкусен сосГъска с вкусен сосПочистената гъска се нарязва на парчета и се пържи в 4-5 лъжици мазнина до зачервяване....
Гъста и кремообразна гъбена супаГъста и кремообразна гъбена супа
Ако е много гъста супата, разредете с още вода. Поръсете с още мащерка и поднесете супата топла....
Пълнена печена гъскаПълнена печена гъска
Хубаво е от време на време гъската да се обръща и да се залива със соса....
Икономична супа от дреболиите на гъскаИкономична супа от дреболиите на гъска
Когато имаме гъска, винаги можем да приготвим много вкусна чорба от нейните дреболийки....
Сафриди в маринатаСафриди в марината
Количества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в марината
Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Чернокоп в маринатаЧернокоп в марината
Чернокопът в марината ще бъде готов след три дни....
Гъста телешка яхнияГъста телешка яхния
Нарежете чушките, домата, лука, целината, чесъна и морковите. Обелете картофите и ги сложете в купа с вода. Загрейте маста с олиото на умерен...
Гъста гъбена кашаГъста гъбена каша
1
Щом стане по-гъста, върнете лука и гъбите. Овкусете гъбената каша с черен пипер и сол....
Гъста копривена супаГъста копривена супа
Количеството на течността зависи от това дали искате супата да е по-гъста или по-течна....
Гъста Боб ЯхнияГъста Боб Яхния
Първо накиснете боба в студена вода за една нощ. На следващия ден го изплакнете и прехвърлете в тенджера. Залейте боба с гореща вода (водата е...
Гъста спаначена кашаГъста спаначена каша
22
Спанакът изплакнете добре, отцедете и накълцайте на дребно. След това сварете пъдпъдъчите яйца за максимум пет минути. Охладете със студена вода....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: