Edin.bg»Рецепти»Сосове»Марината»Класическа сурова марината за дивеч

Класическа сурова марината за дивеч

MarianeMariane
Новак
6944
Класическа сурова марината за дивеч
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1

Необходими продукти

  • лук - 3 - 4 глави
  • оцет - 250 мл
  • вода - 150 мл
  • магданоз - 1 връзка
  • лимонов сок
  • черен пипер
  • дафинов лист - 2 - 3 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дивечово месо на късове. Покрийте го с лука, нарязан на филии и ситно нарязаните подправки.

Смесете водата и оцета и ги кипнете. Оставете ги да се охладят и след това залейте мръвките с получената марината за месо.

Оставете месото да се маринова няколко часа на студено, като от време на време го разбърквате или обръщате.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: