Селска лучена супа

MarianaMariana
Новак
691
52
15/08/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо65
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го запържете до омекване в загрятото олио или масло. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до златисто.

Разредете светлата запръжка с 6-7 ч.ч. гореща вода и оставете ястието да се вари на тих огън около 30 минути.

Междувременно намажете филийките с масло и запечете във фурната до зачервяване.

Подредете запечените филийки на дъното на супник. Поръсете със ситно настъргания кашкавал и изсипете супата.

Поднася се веднага.

Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера с двойно дъно 5л.
55.45 лв.
Виж ››

Единственото по-хубаво нещо от това да имаш голямо семейство и куп верни приятели, е да приготвяш храна за всички тях. Това вече е възможно с голямата дълбока тенджера с вместимост от цели 5.3 л. Тази тенджера от неръждаема стомана улеснява всяка домакиня и това е безспорен факт.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар