Селска лучена супа

MarianaMariana
Новак
688
6
15/08/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо22
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го запържете до омекване в загрятото олио или масло. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до златисто.

Разредете светлата запръжка с 6-7 ч.ч. гореща вода и оставете ястието да се вари на тих огън около 30 минути.

Междувременно намажете филийките с масло и запечете във фурната до зачервяване.

Подредете запечените филийки на дъното на супник. Поръсете със ситно настъргания кашкавал и изсипете супата.

Поднася се веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар