Edin.bg»Избрани Колекции»Селска Лучена Яхния
Селска Лучена Яхния

Селска Лучена Яхния

Открий всички 24 подбрани съвети относно селска лучена яхния в Edin.bg.
Селска лучена яхния с бутчетаСелска лучена яхния с бутчетаСелската лучена яхния с бутчета е готова....
Лучена яхния с бутчетаЛучена яхния с бутчета
Печете яхнията в предварително загрята умерена фурна до готовност. Лучената яхния с бутчета е много вкусна....
Селска лучена супаСелска лучена супа
Нарежете лука на ситно и го запържете до омекване в загрятото олио или масло. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до златисто....
Постна селска яхния с дюлиПостна селска яхния с дюли
Нарязваме лука на дребно и го пържим в загрятото олио, заедно със захарта. Когато омекне, посоляваме, добавяме дюлите, нарязани на филийки и картофите...
Селска яхния с наденица и картофиСелска яхния с наденица и картофи
Селската яхния с наденица и картофи е много вкусна. Добър апетит!...
Селска яхния с картофи и наденицаСелска яхния с картофи и наденица
Сипете яхнията в чинии, добавете отгоре резени наденица и поднесете. Селската яхния с картофи и наденица е готова....
Селска яхния с лук и воденичкиСелска яхния с лук и воденички
Селска яхния с лук и воденички е по изпитана рецепта от бабините тефтери....
Селска яхния от кокошка с морковиСелска яхния от кокошка с моркови
Накрая прибавете магданоза и поднесете топлата яхния....
Селска яхния със спанак и свинскоСелска яхния със спанак и свинско
Сипете го в тигана, добавете мръвките и овкусете яхнията с черен пипер и сол. Селската яхния със спанак и свинско е много вкусна....
Телешка яхния с кестениТелешка яхния с кестени
Оставете яхнията да се задушава около 90 минути на тих огън. Поднесете с гарнитура ориз, попарен с масло....
Телешка яхния с бамяТелешка яхния с бамя
Нарежете телешкото месо на средно големи парчета и го запържете до зачервяване в олиото. Добавете лука и пържете до омекването му. Когато лукът е...
Леща Яхния с КренвиршЛеща Яхния с Кренвирш
Лещата се почиства и измива. Поставя се в тенджера и се залива с вода. Засича се кога започва да ври и се оставя да къкри 20 минути, или до полуготовност...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: