Edin.bg»Избрани Колекции»Лучена Яхния с Кокошка

Печете яхнията в предварително загрята умерена фурна до готовност.
Лучената яхния с бутчета е много вкусна....

Желателно е да подберете по-млада кокошка. Нарязвате я на порции и я запържвате с маслото....

Междувременно нарязваме кокошката на порции и я сваряваме до полуомекване н позсолена вода....

В друг съд сложете нарязаната на порции кокошка да се вари заедно с лука и моркова, нарязани на дребно....

Задължително е да подберете млада кокошка, защото месото ѝ е по-крехко....

Почиствате кокошката добре, нарязвате я на порции и я слагате да се вари в подсолена вода до пълното увиране на месото....

Нарязваме кокошката на порции и я запържваме от всички страни до зачервяване....

Взимаме от кокошката дреболийките само - дроба, воденичката, сърцето, добавяме също така крилцата и шията....

Нарежете готовата печена кокошка на порции, залейте ги със соса и ги сервирайте....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: