Edin.bg»Избрани Колекции»Пилешка Яхния по Селски


По желание може накрая да поръсите постната картофена яхния по селски със скълцан пресен магданоз....

Поръсваме ястието със ситно нарязания магданоз, посоляваме на вкус и оставяме да се готви яхнията на тих огън до готовност....

Яхнията се оставя да се готви на тих огън около 90 минути. Когато сосът изври наполовина и месото омекне - е готова....

Оставяме яхнията да се задушава на тих огън до извиране на водата. Сваляме от огъня и поръсваме със ситно нарязан магданоз....

Изключете и сервирайте домашната пилешка яхния в подходяща чиния с люто пукано чушле....

Наливаме 2-3 чаши вода и готвим на бавен огън до готовност на пилешката яхния с бамя....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
53
42
32
22
10
Дай твоята оценка: