Edin.bg»Избрани Колекции»Селска Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Селска Яхния

Селска Яхния

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно селска яхния в Edin.bg.
Постна селска яхния с дюлиПостна селска яхния с дюлиНарязваме лука на дребно и го пържим в загрятото олио, заедно със захарта. Когато омекне, посоляваме, добавяме дюлите, нарязани на филийки и картофите...
Селска яхния с лук и воденичкиСелска яхния с лук и воденички
Селска яхния с лук и воденички е по изпитана рецепта от бабините тефтери....
Селска яхния с наденица и картофиСелска яхния с наденица и картофи
Селската яхния с наденица и картофи е много вкусна. Добър апетит!...
Селска яхния с картофи и наденицаСелска яхния с картофи и наденица
Сипете яхнията в чинии, добавете отгоре резени наденица и поднесете. Селската яхния с картофи и наденица е готова....
Селска яхния от кокошка с морковиСелска яхния от кокошка с моркови
Накрая прибавете магданоза и поднесете топлата яхния....
Селска лучена яхния с бутчетаСелска лучена яхния с бутчета
Селската лучена яхния с бутчета е готова....
Селска яхния със спанак и свинскоСелска яхния със спанак и свинско
Сипете го в тигана, добавете мръвките и овкусете яхнията с черен пипер и сол. Селската яхния със спанак и свинско е много вкусна....
Картофена яхния с рагуКартофена яхния с рагу
Накрая овкусете картофената яхния с черен пипер. Картофената яхния с рагу е много вкусна....
Градинарска яхния с тиквичкиГрадинарска яхния с тиквички
Градинарската яхния с тиквички е готова....
Нахутена яхния с лещаНахутена яхния с леща
Гответе яхнията още 10-тина минути. Поръсете с магданоз и сервирайте топла. Нахутената яхния с леща е готова....
Доматена яхния с кюфтетаДоматена яхния с кюфтета
Размийте вкусната яхния с малко разтворено във вода брашно. Сипете виното и добавете кюфтенцата....
Лападена яхния с кюфтенцаЛападена яхния с кюфтенца
Налейте топлата вода, разбъркайте и върнете кюфтенцата в яхнията. Варете до готовност. Лападената яхния с кюфтенца е много вкусна....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
54
44
32
20
10
Дай твоята оценка: