Агнешко капама

MarianaMariana
Новак
691
52
02/08/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо176
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване.

Когато месото се запечата, го изваждаме в чиния, а в същата мазнина запържваме лука. Прибавяме морковите, нарязваме на парчета и спанака. Поръсваме с брашното, а когато се запържи, ръсваме червен пипер и малко сол.

Разреждаме запръжката с малко гореща вода, добавяме агнешкото и доматената салца и задушаваме на тих огъв до омекване на месото и изпаряване на излишната течност.

Преди да свалим от котлона прибавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар