Edin.bg»Избрани Колекции»Яхния по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния по Ловджийски

Яхния по Ловджийски

Разгледай всички 36 избрани предложения за яхния по ловджийски в Edin.bg.
Пиле по ловджийски с наденицаПиле по ловджийски с наденицаПилето по ловджийски с наденица е готово....
Свински пържоли по ловджийски на фурнаСвински пържоли по ловджийски на фурна
Разпределяме соса в две чинии, а отгоре поставяме по една пържола. Сервираме нашите пържоли по ловджийски на фурна веднага....
Манатарки по ловджийскиМанатарки по ловджийски
Манатарки по ловджийски сервираме с любимо вино....
Ловджийско кисело зеле по полскиЛовджийско кисело зеле по полски
Сварете в зеленчуковия бульон за 10 – 15 мин. кисело зеле с дафиновия лист, мащерката и хряна. Отделно сварете ориза и го овкусете със сока от...
Коприва яхния по селскиКоприва яхния по селски
Почистваме копривата и я варим в малко подсолена вода, заедно с магданоза и нарязаните на дребно глави лук. Когато копривата поомекне, я джуркаме...
Постна нахутена яхния по индийскиПостна нахутена яхния по индийски
Постната нахутена яхния по индийски е богата на аромати и е много вкусна....
Постна картофена яхния по селскиПостна картофена яхния по селски
По желание може накрая да поръсите постната картофена яхния по селски със скълцан пресен магданоз....
Яхния от гъби по селскиЯхния от гъби по селски
Поръсваме ястието със ситно нарязания магданоз, посоляваме на вкус и оставяме да се готви яхнията на тих огън до готовност....
Яхния от заек по селскиЯхния от заек по селски
Яхнията се оставя да се готви на тих огън около 90 минути. Когато сосът изври наполовина и месото омекне - е готова....
Постна яхния от бамя по селскиПостна яхния от бамя по селски
Оставяме яхнията да се задушава на тих огън до извиране на водата. Сваляме от огъня и поръсваме със ситно нарязан магданоз....
Кокоша яхния с лук по селскиКокоша яхния с лук по селски
Кокошата яхния с лук по селски е готова....
Постна яхния от бамя по гръцкиПостна яхния от бамя по гръцки
Така забърканата зеленчукова яхния се оставя да се вари на тих огън за около 1 час. Може да се сервира топла или студена....

Рейтинг

4
Общо гласували: 9
51
47
31
20
10
Дай твоята оценка: