Начин на приготвяне
Нарязваме лука на дребно и го запържваме в 1 с.л. олио за 1 минута.
Нарязваме бекона и киселите краставички на малки кубчета и ги сипваме при лука.
Разбъркваме и продължаваме да пържим още 2-3 минути.
Поръсваме с малко черен пипер, добавяме червения пипер, наливаме виното, а веднага след това - и доматите.
Добавяме захарта, солта и чубрицата. Прехвърляме в тавичка.
Загряваме останалото олио в тиган. Овкусяваме вратните пържоли с малко черен пипер и ги запържваме в загрятото олио за по 1-2 минути от двете страни .
Поставяме пържолите върху соса в тавичката.
Печем на 200 градуса 20 минути.
Разпределяме соса в две чинии, а отгоре поставяме по една пържола.
Сервираме нашите пържоли по ловджийски на фурна веднага.