Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Пиле с Кисело Зеле в Глинен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле с Кисело Зеле в Глинен Гювеч

Пиле с Кисело Зеле в Глинен Гювеч

Открий всички 12 авторски предложения относно пиле с кисело зеле в глинен гювеч в Edin.bg.
Класическо свинско със зеле в глинен гювечКласическо свинско със зеле в глинен гювечКласическото свинско със зеле в глинен гювеч е готово....
Джолан с кисело зеле в глинен съдДжолан с кисело зеле в глинен съд
Джоланът с кисело зеле в глинен съд е готов....
Пуешко с кисело зеле в гювечПуешко с кисело зеле в гювеч
Пуешкото с кисело зеле в гювеч е много вкусно....
Свинско с кисело зеле и наденица в гювечСвинско с кисело зеле и наденица в гювеч
Свинското с кисело зеле и наденица в гювеч е готово....
Свинско с кисело зеле и праз в гювечСвинско с кисело зеле и праз в гювеч
Нарежете киселото зеле на ленти и сложте в глинен гювеч. Сипете зеленчуците и свинското. Объркайте хубаво....
Пълнено пиле в глинен съдПълнено пиле в глинен съд
Поднесете всяка порция пиле с плънка и салата по избор. Пълненото пиле в глинен съд е готово....
Джолан със зеле в глинен съдДжолан със зеле в глинен съд
Джоланът със зеле в глинен съд е готов....
Цяло пълнено пиле в гювеч по манастирскиЦяло пълнено пиле в гювеч по манастирски
Сложете пълненото пиле в глинен гювеч с мазнина, долейте вода на дъното и го поръсете с шарена сол....
Щи от кисело зелеЩи от кисело зеле
В тенджера сложете ситно нарязаното и отцедено от сока кисело зеле, половината доматено пюре и 200 гр бульон или вода....
Кисело зеле със свинскоКисело зеле със свинско
Прехвърлете в тавичка и печете киселото зеле с ориз във фурна на 250°C....
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршия
Оставяте киселото зеле да втасва до готовност на хладно място. Ако го държите на топло, ще втаса по-бързо. Консумира се така....
Постно кисело зеле с бобПостно кисело зеле с боб
Постното кисело зеле с боб е готово!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: