Edin.bg»Избрани Колекции»Постно Кисело Зеле в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постно Кисело Зеле в Гювеч

Постно Кисело Зеле в Гювеч

Разгледай всички 12 авторски предложения за постно кисело зеле в гювеч в Edin.bg.
Постно кисело зеле с бобПостно кисело зеле с бобПостното кисело зеле с боб е готово!...
Постно кисело зеле с оризПостно кисело зеле с ориз
Постното кисело зеле с ориз е готово....
Постно кисело зеле с бял фасулПостно кисело зеле с бял фасул
Постното кисело зеле с бял фасул е готово....
Постно кисело зеле с боб и празПостно кисело зеле с боб и праз
Постното кисело зеле с боб и праз е много вкусно. Ето и няколко други начина да направите кисело зеле с боб....
Вкусно постно кисело зеле с булгур и доматиВкусно постно кисело зеле с булгур и домати
Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете постното зеле до хубав загар. Вкусното постно кисело зеле с булгур и домати е готово....
Пуешко с кисело зеле в гювечПуешко с кисело зеле в гювеч
Пуешкото с кисело зеле в гювеч е много вкусно....
Свинско с кисело зеле и наденица в гювечСвинско с кисело зеле и наденица в гювеч
Свинското с кисело зеле и наденица в гювеч е готово....
Свинско с кисело зеле и праз в гювечСвинско с кисело зеле и праз в гювеч
Поднесете свинското с кисело зеле и праз в гювеч, поръсено с малко сушени люти чушки....
Бабиното постно зеле с чесънБабиното постно зеле с чесън
Бабиното постно зеле с чесън сервираме със скълцан магданоз и домашен хлебец. Ще се съгласите и вие, че бабините манджи са най-вкусни!...
Постно зеле с дафинов листПостно зеле с дафинов лист
Прехвърлете задушеното зеле в тава и запечете в умерено загрята фурна до готовност. Постното зеле с дафинов лист е много вкусно....
Постно прясно зеле в тенджераПостно прясно зеле в тенджера
2
Добавяме няколко листа дафинов лист към задушеното зеле. Поднасяме с поръсен копър или магданоз постно прясно зеле в тенджера....
Постно задушено зеле с оризПостно задушено зеле с ориз
Постното задушено зеле с ориз е много вкусно....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
51
45
31
21
10
Дай твоята оценка: