Edin.bg»Избрани Колекции»Манджа с домашна кокошка


Междувременно нарязваме кокошката на порции и я сваряваме до полуомекване н позсолена вода....

В друг съд сложете нарязаната на порции кокошка да се вари заедно с лука и моркова, нарязани на дребно....

Взимаме една по-тлъста домашна кокошка, измиваме я и я слагаме да се запържи в тиган заедно с маслото....

Почистваме добре домашната кокошка, нарязваме я на порционни парчета, заливаме с подсолена вода и варим в по-голяма тенджера до готовност на месото...

Задължително е да подберете млада кокошка, защото месото ѝ е по-крехко....

Почиствате кокошката добре, нарязвате я на порции и я слагате да се вари в подсолена вода до пълното увиране на месото....

Нарязваме кокошката на порции и я запържваме от всички страни до зачервяване....

Взимаме от кокошката дреболийките само - дроба, воденичката, сърцето, добавяме също така крилцата и шията....

Нарежете готовата печена кокошка на порции, залейте ги със соса и ги сервирайте....

Изпържете в горещото олио нарязаната на порции кокошка заедно с наситнения лук....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: