Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия за Коледа и Нова Година

Ястия за Коледа и Нова Година

Разгледай всички 99 авторски предложения относно ястия за коледа и нова година в Edin.bg.
Традиционна агнешка чорбаТрадиционна агнешка чорбаСложете на котлона и оставете да се варят 10-15 минути, след което извадете от водата и ги залейте с нова....
Агнешка дроб-сарма с гъби и лападАгнешка дроб-сарма с гъби и лапад
След това ги сварете в нова чиста вода за около 40-50 минути. След това ги прехврълете в тиган с малко мазнина, за да се позапържат....
Бюрек баницаБюрек баница
Следва нова кора, която леко се набира, за да може да се побере в тавата, отново олио, кора и плънка....
Ябълково руло с портокал и канелаЯбълково руло с портокал и канела
Изваждаме блата, обръщаме го върху нова хартия за печене или кърпа и отстраняваме старата хартия....
Фокача с богата плънкаФокача с богата плънка
В нова чиста купа с капак сложете брашното и го оставете да втаса. Необходими са му около 3 часа, а може и повече....
Лесен крем с кисело мляко и ванилияЛесен крем с кисело мляко и ванилия
1
Много лесен десерт, подходящ за по-топлите месеци от годината. Киселото мляко се разбърква с пудрата захар и ванилията....
Боб със свински бузиБоб със свински бузи
На сутринта водата се излива и сменя с нова....
Напукани коледни сладки с какаоНапукани коледни сладки с какао
Напуканите коледни сладки с какао са готови....
Бишкотена торта с компот от прасковиБишкотена торта с компот от праскови
Свалете и пресипете в нова купа, като добавете кубче масло да се разтопи от топлия крем. Наредих тортичката в кутия....
Класическа боб яхния с наденицаКласическа боб яхния с наденица
1
Налива се нова вода, около 2-3 пръста над зърната. Слага се на силен огън и след като закъкри, водата се сменя с друга вода....
Лесна чорба от свинско месоЛесна чорба от свинско месо
Уникална супа, която е много подходяща за студените месеци от годината, когато имате под ръка зелев сок....
Свински медальони на фурнаСвински медальони на фурна
Добавете гъбите, предварително обелени и нарязани на колелца. Пържете до златисто. Сложете праза (на колелца) и задушете за няколко минути....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
52
41
30
22
10
Дай твоята оценка: