Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сарми от агнешки дроб по селскиПочистваме агнешките карантии добре, заливаме с гореща вода и варим около 20 минути в подсолена вода. Изваждаме ги, оставяме ги да се охладят и ги...
Агнешко бутче с гъби по селски
Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване. Когато месото се запържи, слагаме нарязаните...
Лесен киселец на фурна по селски
Почистваме добре киселеца, нарязваме го на дребно и го варим в подсолена вода около 15 минути.
Свареният киселец отцеждаме добре и разстиламе...
Постна яхния от бамя по селски
Почистваме бамята, попарваме я с вряла вода и я измиваме много добре.
Отделно запържваме лука в олиото до получаваме на златист цвят, след което...
Селски сладки с мас и мармалад
Щом са готови, оваляйте в пудра захар и поднесете селските сладки с мас и мармалад....
Панирани котлети от шаран по селски
Сервирайте панираните котлети от шаран по селски с гарнитура по избор....
Селски хляб като от едно време
Точно преди да сложим селския хляб да се пече, върху него се правят няколко разреза....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: