Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овнешко с картофи по селскиНарязваме овнешкото месо на еднакви по големина едри парчета, слагаме го в тенджера и го заливаме с толкова вода, колкото да го покрие.
Прибавяме...
Яхния от заек по селски
Заекът се нарязва на парчета и се накисва в смес от вино и оцет. Ако течността не стига да я покрие, се добавя и малко студена вода. Слагат се подправките...
Говеждо с лук по селски
Нарязваме говеждото месо на малки парчета, слагаме го в тенджерата с мазнината и прибавяме веднага лука, нарязан на колелца.
Поръсваме с червения...
Агнешко с гъби по селски
Нарязваме агнешкото месо на порции и запържваме в олиото от всички страни до порозовяване.
Добавяме ситно нарязаната глава лук, запържваме за...
Аспержи на фурна по селски
Обелените аспержи се връзват на снопче и се слагат в студена вода, кипват се бавно и след около 20 мин се прибавят няколко капки лимонов сок (оцет...
Предястие от гъби по селски
Смесете нарязаните на резенчета гъби и дребно нарязания лук. Задушете на слаб огън в маслото.
Полейте с разбитата сметана и поръсете с наситнените...
Свински винен кебап по селски
Нарязваме месото на дребни парчета и го запържваме до зачервяване в нагрятото олио. Прибовяме ситно нарязания лук, запържваме и него, след което поръсваме...
Постна картофена яхния по селски
По желание може накрая да поръсите постната картофена яхния по селски със скълцан пресен магданоз....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
53
42
32
20
10
Дай твоята оценка: