Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомга на Фурна с Бяло Вино

Сьомга на Фурна с Бяло Вино

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно сьомга на фурна с бяло вино в Edin.bg.
Риба с домати и бяло виноРиба с домати и бяло виноРибата с домати и бяло вино е готова....
Задушена дива патица с бяло виноЗадушена дива патица с бяло вино
Патицата се почиства много добре и се накисва в равни части вода и оцет поне за 1 нощ. На другият ден се отцежда и се слага да се задушава в маслото...
Скариди с бяло вино и магданозСкариди с бяло вино и магданоз
Запечете в загрятата фурна за около 10 минута. Поръсете с прясно нарязан магданоз и сервирайте. Скаридите с бяло вино и магданоз са готови....
Брюкселско зеле с бяло вино и маслоБрюкселско зеле с бяло вино и масло
Брюкселското зеле с бяло вино и масло е готово....
Печен заек с бяло вино и сметанаПечен заек с бяло вино и сметана
Печеният заек с бяло вино и сметана е готов....
Агнешко печено с джоджен и бяло виноАгнешко печено с джоджен и бяло вино
Агнешкото печено с джоджен и бяло вино поднесете в компанията на подходяща гарнитура....
Свински джолан с картофи и бяло виноСвински джолан с картофи и бяло вино
Махнете фолиото и допечете свинския джолан с картофи и бяло вино още 10 мин....
Ароматно сладко с круши и бяло виноАроматно сладко с круши и бяло вино
Ароматното сладко с круши и бяло вино е готово....
Бамя с лимонов сок и бяло виноБамя с лимонов сок и бяло вино
Ситно нарязаният лук се задушава в растителното масло в 1 супена лъжица топла вода. Прибавят се лимоновият сок, виното и почистената от дръжките...
Агнешко задушено с бяло вино и чесънАгнешко задушено с бяло вино и чесън
Начуквате агнешкото бутче с дървен чук и шпиковате месото на няколко места с чесън. Осолявате го със сол и червен пипер и го слагате да се запържи...
Шаран на скара с мащерка и бяло виноШаран на скара с мащерка и бяло вино
Шаранът на скара с мащерка и бяло вино е много вкусен....
Сьомга с броколи на фурнаСьомга с броколи на фурна
Филетата от сьомга се посипват с лимонов сок, черен пипер и сол. Натриват се и се оставят така около 30 минути (най-добре на хладно)....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: