Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Пухкав коледен сладкиш с мандарини
С миксер разбийте жълтъците със захарта и ваниловата захар.
Прибавете разтопеното краве масло, млякото, брашното, бакпулвера, щипка сол и разбийте...
Пухкав солен кекс с извара
Разбийте яйцата, смесете ги заедно с киселото мляко, което сте угасили содата.
Прибавете предварително пресятото с бакпулвера брашно.
Разбъркайте...
Пухкав плодов сладкиш с извара
Оставяме нашия пухкав плодов сладкиш с извара и плодове да се охлади, нарязваме го на парчета и сервираме....
Пухкав кекс с парченца тиква
Първо започнете с плънката за кекса.
Почистената тиква нарежете на малки кубченца и ги разбъркайте заедно с канелата и захарта.
Разбийте яйцата...
Пухкав шоколадов сладкиш без брашно
Първо смелете бисквитите до получаване на ситни трохи.
В подходяща купа смесете останалите съставки и добавете бисквитените трохи. Разбийте с...
Лесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: