Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкав Тутманик на Конци

Пухкав Тутманик на Конци

Открий всички 24 избрани предложения за пухкав тутманик на конци в Edin.bg.
Старозагорски тутманик КарниераСтарозагорски тутманик КарниераСтарозагорският тутманик Карниера е готов....
Мързелив овчарски тутманикМързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов. Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Традиционен Добруджански ТутманикТрадиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа. Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Пухкав коледен сладкиш с мандариниПухкав коледен сладкиш с мандарини
С миксер разбийте жълтъците със захарта и ваниловата захар. Прибавете разтопеното краве масло, млякото, брашното, бакпулвера, щипка сол и разбийте...
Пухкав солен кекс с извараПухкав солен кекс с извара
Разбийте яйцата, смесете ги заедно с киселото мляко, което сте угасили содата. Прибавете предварително пресятото с бакпулвера брашно. Разбъркайте...
Пухкав плодов сладкиш с извараПухкав плодов сладкиш с извара
Оставяме нашия пухкав плодов сладкиш с извара и плодове да се охлади, нарязваме го на парчета и сервираме....
Пухкав кекс с парченца тикваПухкав кекс с парченца тиква
Първо започнете с плънката за кекса. Почистената тиква нарежете на малки кубченца и ги разбъркайте заедно с канелата и захарта. Разбийте яйцата...
Дундести понички с пухкав кремДундести понички с пухкав крем
Дундестите понички с пухкав крем са чудни!...
Пухкав шоколадов сладкиш без брашноПухкав шоколадов сладкиш без брашно
Първо смелете бисквитите до получаване на ситни трохи. В подходяща купа смесете останалите съставки и добавете бисквитените трохи. Разбийте с...
Сладък и пухкав маймунски хлябСладък и пухкав маймунски хляб
Да ви е сладко с този сладък и пухкав маймунски хляб!...
Моят вит селски тутманикМоят вит селски тутманик
Моят вит селски тутманик е много вкусен. Добър апетит!...
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: