Edin.bg»Избрани Колекции»Пухкав тутманик без месене


Печете тутманика без месене до готовност на 180 градуса.
Тутманикът за начинаещи (без месене) е готов!...

Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....

Соденият хляб без месене се пече в предварително загрята фурна на 180-200 градуса....

Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....

Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: