Edin.bg»Избрани Колекции»Пухкав тутманик без месене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързелив и пухкав тутманик без месенеМоже да разчупите и поднесете този мързелив и пухкав тутманик без печене още докато е топъл.
Добър апетит!...
Тутманик за начинаещи (без месене)
Печете тутманика без месене до готовност на 180 градуса.
Тутманикът за начинаещи (без месене) е готов!...
Лесен Тутманик без Точене
Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Соден хляб без месене
Соденият хляб без месене се пече в предварително загрята фурна на 180-200 градуса....
Бухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: