Edin.bg»Избрани Колекции»Пухкав Тутманик на Конци
Пухкав Тутманик на Конци

Пухкав Тутманик на Конци

Открий всички 24 избрани предложения за пухкав тутманик на конци в Edin.bg.
Козунак на конци в хлебопекарнаКозунак на конци в хлебопекарнаКозунакът на конци в хлебопекарна е готов!...
Мързелив и пухкав тутманик без месенеМързелив и пухкав тутманик без месене
Може да разчупите и поднесете този мързелив и пухкав тутманик без печене още докато е топъл. Добър апетит!...
Пухкав мързелив тутманик без месенеПухкав мързелив тутманик без месене
Пухкавият мързелив тутманик без месене е готов....
Пухкав Лимонов КексПухкав Лимонов Кекс
1
Разбийте яйцата заедно със захарта. Постепенно налейте прясното мляко, като не спирате да разбивате. Прибавете лимоновата кора, ванилията и есенцията...
Пухкав ябълков сладкишПухкав ябълков сладкиш
Почистете ябълките и ги нарежете на малки парчена, ароматизирайте ги с канелата. Пригответе си форма за печене с диаметър 24 см и я намазнете....
Пухкав кекс с черешиПухкав кекс с череши
Първо разбийте яйцата със захарта до получаването на пухкава и гладка смес. След това добавете брашното с бакпулвера и сипете олиото....
Пухкав козунак без яйцаПухкав козунак без яйца
Поставяме пухкавия козунак без яйца да се пече във загрята фурната на 180 градуса за около 30 минути....
Пухкав кекс без млякоПухкав кекс без мляко
В голяма купа разбийте яйцата и захарта с миксер. Затоплете водата и я сложете при яйцата заедно с олиото и ванилията - продължете да разбивате...
Пухкав кекс със сладкоПухкав кекс със сладко
Разбийте яйцата заедно със захарта. Прибавете сладкото и киселото мляко, разбийте отново. Към течната смес сипете брашното с ванилията и бакпулвера...
Пухкав козунак с масПухкав козунак с мас
Този пухкав козунак с мас е чудесен великденски сладкиш. Вижте също идеи за козунак на конци и веган козунак....
Пухкав кекс с морковиПухкав кекс с моркови
Разбийте яйцата със захарта до побеляване, на водна баня при 37-40 градуса температура. Добавете фино настърганите моркови и лимонова кора и продължете...
Мързелив овчарски тутманикМързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов. Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: